Om Elbjerg

ELBJERG

Om Elbjerg

Firmaet har eksisteret siden 1989, og beskæftiger sig primært med projektering og installation af video overvågning, men der udføres også andre opgaver, som f.eks. projektering og installation af adgangskontrol, automatiske dørkontrol systemer, Installation af sikkerhedslys, IT netværk og computer reparation.

Normalt er vi særdeles konkurrencedygtige. Det skyldes, meget enkelt, lave faste omkostninger. Firmaets bemanding er på et minimum, og der er stort set ikke noget lager.

Selvfølgelig kan der være opgaver, hvor vi er i tvivl om løsningen, men i de tilfælde rådspørges eksperter indenfor de aktuelle områder. Med andre ord, vi har ikke en flok mennesker ansat, som skal aflønnes i perioder hvor der knap så meget at lave.

Det skal nævnes at vi altid anvender åbne systemer. D.v.s. komponenter som kan suppleres og udbygges med produkter af andre fabrikater. Desuden sørger vi for at kunden, ved arbejdets afslutning, får en grundig instruktion, og at alt nødvendig dokumentation bliver udleveret.